HAPTONÓMIA KÉPZÉS – ÖNISMERETI SZAKASZ

Kezdete: Saturday, February 22nd 2020 at 09:30
Vége: Saturday, February 22nd 2020 at 18:00

HAPTONÓMIA KÉPZÉS – ÖNISMERETI SZAKASZ

indul 2020. február 22-én

Az önismereti szakasz bevezetést nyújt a haptonómia elméletébe és gyakorlatába, lehetőséget biztosít a személyes fejlődéshez,  továbbá lefekteti a későbbi, speciális szakterületekhez igazodó módszerhasználati képzés alapjait. Az önismereti munka fókuszában a haptonómia lényegének megfelelően kapcsolati mintáink állnak, azaz miként vagyunk jelen önmagunk és a másik számára párkapcsolatunkban, baráti, munka és más kapcsolatainkban. A haptonómia sajátosságaiból fakadóan e dinamikák finom részletei tárhatók fel és tudatosíthatók a gyakorlatok segítségével.
A csoport célja, hogy a tapasztalatok feldolgozásában tett lépéseken és a korrektív élményeken keresztül egy olyan új, pozitívabb kapcsolati minta kiépülése induljon el, melynek révén a résztevők képesek nyugalmat, bizalmat és önbecsülést adni maguknak és a másiknak, a jelenlét és a közelség révén megteremteni a bizalmi párbeszéd feltételeit, valamint biztonságot nyerni a kontaktus élményéből.

Az önismereti szakaszt vezeti: Juhász Krisztina, Haptonómia kiképző, Integrative Core Dynamics terapeuta, Mentálhigiénés szakember
A önismereti szakasz időtartama: 120 óra  (12 nap)
A csoport létszáma: maximum 12 fő

A képzésről a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület ad tanúsítványt.

A csoportban való részvétel feltétele: első interjún való részvétel, melynek célja, hogy betekintést nyújtson a haptonómia alapszemléletébe és gyakorlatába.

A képzés időpontjai:
2020. február 22., március 21., május 9., június 6.
A további időpontok később, de  még a képzés indulását megelőzően kerülnek meghatározásra.

Érdeklődés, jelentkezés: Juhász Krisztina, juhasz.krisztina19@gmail.com, 30 9557 884

További részletek