Miklós-napi bioszisztemikus szomato-pszichoterápiás műhely

Kezdete: Friday, December 6th 2019 at 09:30
Vége: Friday, December 6th 2019 at 18:00

A program

Lehet-és, és ha igen, hogyan lehet ötvözni a szomato-pszichoterápiás módszereket, kiemelten a bioszisztemikus megközelítést a “hagyományos” pszichoterápiás technikákkal és a neuropszichológiai módszerekkel? Hogyan dolgozunk, hogyan illesztettük be munkánkba, szakmai identitásunkba a szomato-pszichoterápiás szemléletmódot, technikákat? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ a műhely délelőttjén.

Délután a Bioszisztemikus iskola egyik alapítója Prof. Maurizio Stupiggia sajátélményeken keresztül vezeti be az érdeklődőket módszerének alapjaiba. Különösen ajánljuk azoknak, akik szeretnének a módszerben képződni, és még nem találkoztak a képzésvezetővel.

Kik vagyunk?

Andrek Andrea, pszichológus, szomato-pszichoterapeuta, a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság alelnöke, az Egyesület módszerei közül a Haptonómiában és a Bioszisztemikus módszerben képződött, Dr. Verseghi Anna, OORI intézeti vezető pszichológus ,klinikai szakpszichológus,  neuropszichológus a Bioszisztemikus módszert sajátította el, s építette be neuropszichológusi tevékenységébe, Szilágyi Vera, klinikai szakpszichológusként a Fókuszolást és a Bioszisztemikus módszert ötvözi más egyéni és csoportos módszerekkel.

Prof. Maurizio Stupiggia, filozófus, pszichológus, az olasz Szomato-Pszichoterápiás Egyesület elnöke,  Bioszisztemikus pszichoterapeuta kiképző és a Societe Internazionale Biosistemica (SIB) társ-alapítója.

Kiket várunk?

Azokat, akik ismerik az Egyesület módszereit, és szeretnék saját tapasztalataikat megosztani, másokét meghallgatni.

Azokat, akik nem ismerik az Egyesület módszereit, és keresik a szakmai útjukat, vagy a módját a szakmai megújulásnak, a lehetőségét a kapcsolódásnak – magukhoz, egymáshoz, az Egyesülethez.

Időpont: 2019. december 6. 9:30 – 18:00

Helyszín: Budapest, Hegedűs Gyula utca 13. első emelet 27. Kapukód: 8877

Díja: 12.000.-

Jelentkezni Szilágyi Veránál a szilvera@gmail.com címen lehet. A műhelyen a résztvevők száma korlátozott, jelentkezési sorrendben történik a regisztráció!

Várunk szeretettel!