Miklós-napi szomato-pszichoterápiás műhely

Kezdete: Friday, December 6th 2019 at 09:30
Vége: Friday, December 6th 2019 at 18:00

Lehet-és, és ha igen, hogyan lehet ötvözni a szomato-pszichoterápiás módszereket a “hagyományos” pszichoterápiás technikákkal? Mi egyáltalán a különbség a szomato-pszichoterápia és a pszichoterápia között? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ a műhely délelőttjén.

Ezt az eseményt elsősorban azoknak a szakembereknek, kollégáknak szervezzük, akik érdeklődnek a test-orientált módszerek iránt, és szeretnének valamelyest belelátni e munkamódba, választ találni a fenti kérdésekre.

Délután pedig a Bioszisztemikus iskola egyik alapítója Prof. Maurizio Stupiggia sajátélményeken keresztül vezeti be az érdeklődőket módszerének alapjaiba, és saját testük rejtelmeibe.

Andrek Andrea az Egyesület módszerei közül a Haptonómiában és a Bioszisztemikus módszerben képződött, Szilágyi Vera pedig a Fókuszolást és a Bioszisztemikus módszert sajátította el. Mindketten pszichológusok.

Prof. Maurizio Stupiggia, filozófus, pszichológus, az olasz Szomato-Pszichoterápiás Egyesület elnöke,  Bioszisztemikus pszichoterapeuta kiképző és a Societe Internazionale Biosistemica (SIB) társ-alapítója.

Program:

Délelőtt: “Így dolgozunk mi” – Andrek Andrea, Szilágyi Vera módszer-demonstrációval egybekötött esetismertetése

Délután: …”és így dolgozik Maurizio” – Bioszisztemikus ízelítő: Prof. Maurizio Stupiggia workshopja.

Részletek később.

Érdeklődni és jelentkezni a szilvera@gmail.com címen, vagy a +36705090249-es telefonszámon lehet.