PSZICHOGENEALÓGIA és TRANSZGENERÁCIÓS ANALÍZIS

Kezdete: Thursday, October 18th 2018 at 09:00
Vége: Sunday, October 21st 2018 at 18:00

familytree1

Muriel Laurant újra Budapesten!

Muriel Laurant szomato-pszichoterapeuta, integratív pszichoanalitikus, a pszichogenealógia és a transzgenerációs analízis mestere.

A pszichogenealógiai megközelítés lényege a család történetének megértése, célja mindennapi életünk befolyásolása. Cél, hogy találkozzunk belső erőforrásainkkal, erősítsük meg ezeket, minél teljesebben éljünk a jelen pillanatban, és optimalizáljuk jövőnket.

Terápiás munkájának kiindulópontja a holantropikus rendszerszemléletű keret, melyben világosan strukturált lépések során az egyéni élettörténetre hatást gyakorló transzgenerációs traumák feltárhatóvá és gyógyíthatóvá válnak.

Muriel munkája során szenvedélyesen ered a tünet mögött megbúvó családi, transzgenerációs történetek nyomába. Az ő szavaival: „Genealógiában gondoljunk arra, hogy egyetlen sejtben benne rejlik emlékként az emberiség fejlődésének története.”

A közös munka során a módszer elsajátítása és a saját élmény egyaránt nagy jelentőséggel bír. A gyakorlatokban való részvétel mindenki számára önkéntes alapú, egy olyan meghívás, melyet nem kötelező, de érdemes elfogadni.

A műhelyre azokat a gyógyító szakembereket várjuk, akik szívesen gazdagítanák eszköztárukat ezzel az izgalmas, nagy erejű és hatékonyságú módszerrel.

Azokat is várjuk, akik már korábban részt vettek Muriel műhelyén, szeretnék tudásukat feleleveníteni, saját családtörténetükkel foglalkozni, és a szomatikus rezonancia elvén működő kvantumterápiát megismerni.

 

Időpont:

2018 október 18-19-20-21.

Díja:

Egyesületi tagoknak: 260 Euro (4 nap/40 munkaóra)

Nem egyesületi tagoknak: 290 Euro (4nap/40 munkaóra)

A létszám korlátozott, max. 18 fő!

Az előleg befizetése (100 Euro) biztosítja a helyet a csoportban.

Helyszín: Budapest, XI. kerület, jól megközelíthető helyen.

Érdeklődés és jelentkezés: Szilágyi Vera, szilvera@gmail.com, +36 70 50 90 249