Szeretnék belépni az Egyesületbe

Kedves Tagjelölt!

A szomato-pszichoterápia egyfajta válasz azokra a filozófiai és pszichológiai megközelítésekre, melyek a testet és a lelket egymástól elkülönülő létezőkként kezelik. A szomato-pszichoterápiás szemléletmód és gyakorlat azt képviseli, hogy mikor a testhez érünk, a lelket is érintjük, és mikor a lélekhez szólunk, szavainkra a lélekkel átitatott test reagál. A kettő ugyanis egyazon lényegnek, az embernek két megnyilvánulási aspektusa.

Ezzel összhangban a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület küldetése: „A test, elme és lélek egységén alapuló létélmény, ember- és világkép képviselete a társadalomban, a tudományban, az oktatásban, az egészségügyben, a pszichoterápiában és egyéni szinten.”

Köszönjük, hogy ügyünket fontosnak tartod és tagságoddal Te is hozzájárulsz küldetésünk megvalósításához!

Regisztráció

A regisztráció során kért információkra azért van szükségünk, hogy tájékoztatni tudjunk a szolgáltatásainkról, híreinkről, eseményekről, képzésekről. Az adataidat bizalmasan kezeljük. A kért információk megadásával és az alábbi számlaszámra utalt éves tagsági díj megfizetésével automatikusan az Egyesület tagjává válsz 2015. december 31-ig. Az ezt megelőző évben Szomato tagsági viszonyban lévőknek a tagdíj február 15-ig történő utalással 8.000,-Ft, új tagoknak 10.000,-Ft.

CIB Bank

GIRO számlaszám:       10700763-22465809-51100005

Kérjük a közlemény rovatba írd a nevedet és hogy Szomato Tagdíj!

Szeretettel üdvözlünk a csapatunkban:

Kántor Árpád
Elnök Szomato Egyesület